Landbrugsmægler Gunnar Jensen
Ejendomsmægler MDE
Saltøvej 95, Saltø By, Næstved
Tlf. 55 44 75 25 Email: guje@pc.dk

Kohavevej 155, 4760 Vordingborg

Spændende landbrugs- og erhvervsejendom på 17,5 ha - mulig hesteejendom - tæt på motorvejstilkørsel.

Muligheder for to generationer i den store bolig på 352 m2.

Traneholm, beliggende Kohavevej 155, Nyråd, 4760 Vordingborg, er en interessant landbrugs- og erhvervsejendom med et samlet areal på 17,5 ha. Ejendommen er beliggende i et naturrigt område med tilkørsel ad ca. 200 m privat fællesvej.


Se fine fotos af ejendommen fra luften på: https://skraafoto.kortforsyningen.dk

Mulighed for etablering af hestefaciliteter.
Ejendommen kunne blive en fin hesteejendom. Der kan søges om tilladelse til opførelse af ridehal mv.
Sælger har indhentet overslagspris på ridehal med ridebane 20m x 40 m.
Endvidere foreligger oplysninger om prisliste på Flexi Boksen - 9 bokse til installation i laden.
Materiale udleveres ved fremvisning med mægler.


Ejendommen ligger centralt med ca. 10 min. kørsel til Vordingborg og kun 5 min. til motorvejstilkørsel.

BEMÆRK!
Det dyrkbare areal er i 2020 søgt udlagt som økologisk planteavl, og i maj 2020 har sælger modtaget Autorisationsbevis til Økologisk jordbrugsprodukton. Ejendommen er beliggende i et naturrigt område med tilkørsel ad ca. 200 m privat fællesvej.

Hele arealet er i 2019 udlagt med græs til afgræsning, hø eller wrap.


Tæt ved bygningssættet er der to søer på henholdsvis 1 ha og 0,1 ha. Dermed er der også en god jagt i skøn natur.

Et areal på 3.500 m2 er tilplantet med vinplanter, som kan afhøstes. En del af den ene driftsbygning er indrettet til vinproduktion og vinlager.

Ejendommens harmoniske bygningssæt er trelænget, hvor de to udbygninger med rød trempel flankerer det præsentable stuehus.

Bygningssættet er velegnet til en stor familie - evt. to generationer - i det store stuehus - samt til indretning af kontorfaciliteter eller lignende for en mindre erhvervsvirksomhed i den ene udbygning. Måske disse arealer kan godkendes som boligareal?

Bygningssættet består af:

Stuehus på 208 m2 samt 1. sal på 144 m2, samlet boligareal på 352 m2. Stuehuset er oprindeligt opført i 1862. Totalrenoveret i 1999 og senere - bl.a. med sort tegltag.

Boligen er indrettet med: Entre med trappe til 1. sal. Gæstetoilet. Stor stue med udgang til terrasse. Stort køkken/alrum ligeledes med udgang til terrasse. Kontor. Stort badeværelse med spabad. Soveværelse og walk-in closet samt yderligere 1 værelse. Bryggers med hårde hvidevarer. Hverdagsindgang.

1. salen er indrettet med en stor, dejlig stue med loft til kip samt 2 værelser.

Såvel fra terrassen, som fra 1. salen er der en fantastisk udsigt til vinmarken, søen og det åbne landskab samt vandudsigt til Storstrømmen.

Boligens opvarmning er centralvarme med pillefyr. Endvidere er der på taget af den ene driftsbygning etableret et solcelleanlæg, der producerer strøm. Der henvises til Energimærke.

Driftsbygninger:

Driftsbygning med et erhvervsareal på 439 m2 i 1½ plan. Bebygget areal på 239 m2 og 1. sal på 200 m2. Bygningen er opført i 2010 i bloksten med stålbuer og trempel, beklædt med stålplader. Taget er af bølgeeternit. Der er betonloft, og 1. salen i bygningen er erhvervsareal.

Erhvervsarealet på 1. sal er i BBR registreret som udnyttet tagetage med et areal på 89 m2.

Stueetagen er indrettet med en stor vinafdeling til produktion af vin fra vinmarken samt et stort lagerrum/garage, som kan opvarmes.

1. salen er indrettet til kontorfaciliteter, hvor der er gode erhvervsmuligheder. En del af 1. salen er indrettet som eet stort lokale med udsigt til søen. Lokalet kan fungere som mødelokale eller udnyttes som kontorlandskab. Det vil også være velegnet til andet erhverv - showroom eller kursuslokale. Måske der kan opnås tilladelse til godkendelse som boligareal?

Bygningen opvarmes ved centralvarme fra pillefyret.


Maskinhus på 390 m2. Opført i 2002 i bloksten med stålbuer og trempel, beklædt med stålplader. Taget er af bølgeeternit.

Indrettet med fyrrum / værksted med betonloft samt maskinhal.

Solcelleanlæg på 6kw er placeret på bygningens tag.

Sagsfakta

 • Kontant pris 6.520.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 2.316 kr.
 • Boligareal 352 m2
 • Andre bygninger 829 m2
 • Grundareal 17.51 Ha.
 • Værelser 6
 • Heraf stuer 2
 • Antal plan 2
 • Byggeår/Ombygget 1862/1999
 • Sagsnr. 540418
 • Ejendomstype Landbrug (u/30 ha)
 • Energimærke D