Landbrugsmægler Gunnar Jensen
Ejendomsmægler MDE
Saltøvej 95, Saltø By, Næstved
Tlf. 55 44 75 25 Email: guje@pc.dk

Nyttige links

flag1

Vi har ikke samarbejdsaftaler med realkreditinstitutter, banker, forsikringsselskaber eller andre parter, der normalt involveres i en ejendomshandel, men vi samarbejder naturligvis med sælgers og købers øvrige rådgivere. For os betyder det frihed til at handle og rådgive til kundens absolutte fordel. For vores kunder betyder det en seriøs og reel rådgivning uden særinteresser.

Vi har kun rabataftaler med Sjællandske Medier og Skælskør Avis/KorsørPosten.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Tlf. 70112020 www.tryg.dk, Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening www.de.dk Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk
Firmaets cvr nummer 77338918.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300  København S. Tlf. 70 25 36 66. www.ejendomsmaeglernævnet.dk

Dansk Ejendomsmæglerforening MDE

"Domkirkegården" i Ugerløse med god jagt og naturarealer samt mange anvendelsesmuligheder i de store driftsbygninger - nu til salg med et areal på 13,4 ha.