Landbrugsmægler Gunnar Jensen
Ejendomsmægler MDE
Saltøvej 95, Saltø By, Næstved
Tlf. 55 44 75 25 Email: guje@pc.dk

Ørslevvej 163, 4760 Vordingborg

Særdeles velholdt landejendom ved Vordingborg
Går I og drømmer om at være selvforsynende med grøntsager,
er der rige muligheder mellem læbælterne på det fredelige område bag bygningerne
- ellers er det kun fantasien, der sætter grænser.

Særdeles velholdt landejendom med et areal på 1,7 ha med masser af muligheder

En ganske unik ejendom, som bærer præg af ejerens tidligere erhverv som gartner - med blomsterhaven foran boligen og ned langs den ene side af boligen til den parklignende del af haven med store græsplæner og blomstrende buske i kanten. Her er plads til en fodboldbane og mulighed for andre friluftsaktiviteter, da træer og buske omkranser det store haveområde. Der er plantet læbælter omkring den resterende del, som har været drevet som frilandsgartneri.

Her plads til at heste kan gå i fred og ro. Den store lade har højt til loftet, og der kan nemt indrettes hestebokse med ekstra vinduer.

Pt. passes en lille del af arealet af en lokal landmand, der har sået vårbyg på arealet i 2017 efter mundtlig aftale.

Billederne viser en tur rundt på ejendommen med indgang via haven og med kig til tre terrasser - ved boligen, ved udestuen og den tredie bag udbygningen, omkranset af lægivende buske og med udsigt ned over den parklignende have. Alle terrasser er placeret i lækroge, og solen kan derfor nydes hele dagen.

Ørslevvej 163 er så vel vedligeholdt, at tilstandsrapporten ikke indeholder hverken K2 eller K3.

Ejendommen er i lokalsamfundet kaldt Møllen, idet Møller-Otto malede korn i den resterende del af møllen - den runde kampestensbygning - som stadig er bevaret på ejendommen.


En ejendom, der bør opleves
- for havemennesker, der vil nyde det fine havemiljø,
- for en familie med børn, der kan lege i trygge omgivelser og evt. have heste
- eller for dem, der ser andre muligheder.

Ørslevvej 163 er en præsentabel og velholdt, lille landejendom med et areal på 1,7 ha eller 17.192 m2. Beliggenheden er perfekt i forhold til motorvejen, og der er kun 10 min kørsel til Vordingborg. Der vil være gode muligheder for indretning til mindre erhverv på ejendommen med den centrale beliggenhed, den har.

I byen Ørslev er der skole, børnehave, en velfungerende idrætsforening samt gode indkøbsmuligheder med 2 supermarkeder. Et aktivt lokalområde.

Bygningssættet består af:

Stuehus i 1½ plan med et boligareal på i alt 213 m2. Boligen fremstår indflytningsklar og er renoveret løbende. En god og velfungerende bolig, der giver muligheder for ændringer efter behov.
I stueplan er der 123 m2, mens der er 90 m2 på den dejlige, lyse 1. sal med udgang til svalegang med formiddagssol.

Den oprindelige bolig er opført i 1880, men gennemgribende ombygget og renoveret i 1974/1982 med ekstra isolering og røde mursten yderst. Taget er Decratag fra 1995. Boligen opvarmes ved naturgas og har energimærke: D. Meget fin tilstandsrapport - ingen K3- ej heller K2!

Stueplan:
Entre med indgang fra gårdspladsen. Stor vinkelstue med udgang til en vestvendt terrasse og store panoramavinder, som trækker den fine udsigt til havens blomster og buske ind i stuen. En dekorativ trappe til 1. sal ud for en lille karnap, der giver et ekstra lysindfald. Køkken/alrum med udgang til den vestvendte terrasse. Hverdagsindgang med adgang til soveværelse, stort badeværelse med badekar og bruseniche. Lille bryggers.

Via spindeltrappen kommer man op til en stor, lys 1.sal, som er domineret af en meget stor stue med flere funktioner. Tidligere har stuen været inddelt i flere værelser, og der har været loft til kip. Der kan fint genetableres ekstra værelser. Der er udgang til en sydøstvendt, bred svalegang - renoveret i 1995 - hvorfra udsigten over de p.t. grønne marker er ganske fin. Udover stuen er der et gæsteværelse med plads til en dobbelt sovesofa mv. - samt et mindre værelse, som vil være velegnet som kontor eller gæsteværelse. Udsigten mod nord er også meget smuk.

Særdeles velfungerende og god udestue med udgang til vestvendt terrasse - en lun krog, der sammen med udestuen kan fungere som en helhed. Udestuen er så stor, at der kan foregå mange aktiviteter langt hen på sensommeren.

Udbygningerne består af:
Driftsbygning/maskinhus på 120 m2. Opført i 1986. Siderne er beklædt med grønne metalplader, og taget er af eternit. Kan evt. indrettes med hestebokse, men er også velegnet for en håndværker eller anden anvendelse.

Carport fra 1993. Sammen med udestuen et areal på 63 m3.

Desuden udhus/lager på 72 m2 fra 1880, men løbende renoveret og absolut anvendeligt til opbevaring.

Derudover forefindes en rund kampestensbygning på 25 m2 med tag af tagpap - en tidligere mølle, som sælger har anvendt til opbevaring af grøntsager - i perioder som galleri - og som gårdbutik.

En ejendom, som bestemt bør opleves!


Sagsfakta

 • Kontant pris 1.850.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 2.269 kr.
 • Boligareal 213 m2
 • Andre bygninger 280 m2
 • Grundareal 1,7 Ha.
 • Værelser 7
 • Heraf stuer 2
 • Antal plan 2
 • Byggeår/Ombygget 1880/1974
 • Sagsnr. 110518
 • Ejendomstype Nedlagt landbrug
 • Energimærke D